Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25388
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоркуна, Орислава-
dc.contributor.authorМичуда, Марія-
dc.contributor.authorKorkuna, Oryslava-
dc.contributor.authorMychuda, Mariia-
dc.date.accessioned2020-04-23T10:45:44Z-
dc.date.available2020-04-23T10:45:44Z-
dc.date.issued2020-04-23-
dc.identifier.citationКоркуна О. Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу в Україні / Орислава Коркуна, Марія Мичуда // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). - Львів, 2020. - С. 31-34.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25388-
dc.description.abstractАктуальність теми дослідження полягає в особливій ролі ресторанних послуг у сучасному українському суспільстві. Ресторанний бізнес - це одна з сучасних і перспективних галузей індустрії гостинності. Люди приходять у ресторан не тільки скуштувати вишукані страви, а й відпочити, отримати естетичне задоволення та поспілкуватисяuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.titleІнновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_2020_09_31-34.pdf89.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.