Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24327
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-02-11T12:48:37Z-
dc.date.available2020-02-11T12:48:37Z-
dc.date.issued2020-02-11-
dc.identifier.citationКейтеринг : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З., Радзімовська О. В. - Львів, 2019. - 28 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24327-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Кейтеринг» є набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації підприємств харчування, зокрема кейтерингу, тобто виїзного обслуговування. Кейтеринговий бізнес у світі нині за значимістю дорівнює традиційному ресторанному бізнесу, поступово він стає популярним і в Україні. Основними напрямками розвитку кейтерингу є виїзне обслуговування та стаціонарне обслуговування. Ці два напрямки мають свою логістичну специфіку, а їхня подібність пов’язана з необхідністю наявності виробничої бази.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectКейтерингuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectтеми практичних занятьuk_UA
dc.titleКейтеринг : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод вказівки для практичних Кейтеринг.pdf1.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.