Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24286
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-02-07T09:33:33Z-
dc.date.available2020-02-07T09:33:33Z-
dc.date.issued2020-02-07-
dc.identifier.citationПрограма виробничої практики для студентів 3 курсу галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 19 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24286-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectвиробнича практикаuk_UA
dc.subject3 курсuk_UA
dc.titleПрограма виробничої практики для студентів 3 курсу галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризмуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Програма виробничої практики 3 курс.pdf810.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.