Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24276
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-02-06T13:00:03Z-
dc.date.available2020-02-06T13:00:03Z-
dc.date.issued2020-02-06-
dc.identifier.citationОснови кулінарної майстерності : методичні вказівки для самостійного вивчення курсу для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання / уклад. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 65 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24276-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectОснови кулінарної майстерностіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectтехнологія приготування цукристих напівфабрикатівuk_UA
dc.subjectкремиuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.titleОснови кулінарної майстерності : методичні вказівки для самостійного вивчення курсу для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчанняuk_UA
dc.typeSynopsisuk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
мет вказівки для сам роботи ОКМ.pdf316.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.