Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23922
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-01-20T08:28:34Z-
dc.date.available2020-01-20T08:28:34Z-
dc.date.issued2020-01-20-
dc.identifier.citationПаска М. З. Методичні вказівки для проходження практики здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / Паска М. З. - Львів, 2020. - 32 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23922-
dc.description.abstractУ методичних вказівках викладено основні пункти, які передбачені для проходження виробничої практики. Обґрунтовано мету та завдання виробничої практики, представлено структуру виробничої практики, наведено основні вимоги, щодо підсумкового контролю, форма оформлення звіту та щоденника, список використаної літератури.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectпрактикиuk_UA
dc.subject2 курсuk_UA
dc.subjectкерівництво практикоюuk_UA
dc.subjectщоденник практикиuk_UA
dc.subjectпідсумки практикиuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки для проходження практики здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки виробнича практика 2 курс.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.