Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23116
Title: Теорія і методика спортивних ігор (баскетбол, гандбол, рухливі ігри) : робоча навчальна програма дисципліни галузі знань 01 "Освіта" для студентів І курсу за спеціальністю 017 "Фізична культура і спорт" спеціалізації "Фізична реабілітація" факультету фізичної культури і спорту
Authors: Мельник, Валерій
Пасічник, Вікторія
Лібович, Надія
Melnyk, Valerii
Pasichnyk, Viktoriia
Libovych, Nadiia
Кафедра спортивних та рекреаційних ігор
Keywords: кафедра спортивних та рекреаційних ігор
Теорія і методика спортивних ігор (баскетбол, гандбол, рухливі ігри)
спеціальність "Фізична культура і спорт"
спеціалізація "Фізична реабілітація"
1 курс
опис
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми практичних занять
самостійна робота
залікові вимоги
шкала оцінювання
рекомендована література
Issue Date: 7-Nov-2019
Citation: Теорія і методика спортивних ігор (баскетбол, гандбол, рухливі ігри) : робоча навчальна програма дисципліни галузі знань 01 "Освіта" для студентів І курсу за спеціальністю 017 "Фізична культура і спорт" спеціалізації "Фізична реабілітація" факультету фізичної культури і спорту / розроб. Мельник В. О., Пасічник В. М., Лібович Н. П. - Львів, 2019. - 22 с.
Abstract: Курс «Теорія і методика викладання спортивних та рухливих ігор» входить в систему профілюючих предметів у професійній підготовці фахівців спеціальності 017 Фізична культура і спорт, спеціалізація Фізична реабілітація розкриває теоретико-методичні закономірності рухової активності у гандболі, баскетболі та рухливих іграх. Метою курсу є формування у студентів знань і вмінь вивчення історії, теорії і методики викладання гандболу, баскетболу, рухливих ігор, оволодіння технічними прийомами і тактичними діями гри в гандбол та баскетбол; оволодіння знаннями та навичками у підготовці, організації та проведенні рухливих ігор у різних організаційних формах; набуття необхідних знань, вмінь і навичок для самостійної педагогічної і організаційної роботи в різних ланках фізкультурно-спортивної діяльності.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23116
Appears in Collections:Робочі навчальні програми



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.