Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23077
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРомашко, І.-
dc.contributor.authorRomashko, I.-
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.contributor.authorГалух, Б.-
dc.contributor.authorHalukh, B.-
dc.contributor.authorДрачук, У.-
dc.contributor.authorDrachuk, U.-
dc.contributor.authorБасараб, І.-
dc.contributor.authorBasarab, I.-
dc.contributor.authorКринська, Н.-
dc.contributor.authorKrynska, N.-
dc.date.accessioned2019-11-06T12:25:28Z-
dc.date.available2019-11-06T12:25:28Z-
dc.date.issued2019-11-06-
dc.identifier.citationТехнохімічний контроль виробництва : навч. - метод. посіб. / Ромашко І. С., Паска М. З., Галух Б. І., Драчук У. Р., Басараб І. М., Кринська Н. В. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2016. - 98 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23077-
dc.description.abstractНавчально-методичний посібник містить теоретичні відомості про основні схеми і контрольні заходи технологічного та хімічного спрямування для процесів переробки олійно-жирової сировини і виробництва продукції на її основі, а також зміни якості олійно-жирової сировини під час достигання, підготовки, зберігання і переробки. Видання допоможе майбутнім технологам у прийнятті виважених рішень для забезпечення ефективної роботи підприємств олійно-жирової галузі, вирішенні питань раціонального використання матеріальних, енергетичних та трудових ресурсів, а також підвищенні рівня конкурентоспроможності продукції на вітчизняному та закордонному споживчому ринку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицькогоuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectконтроль виробництваuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectолійно-жирова галузьuk_UA
dc.titleТехнохімічний контроль виробництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ромашко І. Технохімічний контроль....pdf3.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.