Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23038
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.contributor.authorМартинюк, І.-
dc.contributor.authorMartyniuk, I.-
dc.contributor.authorМолдаванова, Л.-
dc.contributor.authorMoldavanova, L.-
dc.contributor.authorБасараб, І.-
dc.contributor.authorBasarab, I.-
dc.date.accessioned2019-11-05T08:53:18Z-
dc.date.available2019-11-05T08:53:18Z-
dc.date.issued2019-11-05-
dc.identifier.citationТехнологія переробки птиці : методичні рекомендації / Паска М. З., Мартинюк І. О., Молдаванова Л. К., Басараб І. М. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. - 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23038-
dc.description.abstractМетодичні вказівки включають усі теми курсу "Технологія переробки птиці", передбачених навчальним планом і робочою програмою для підготовки дипломованих фахівців, і містять відомості про склад і властивості м’ясної сировини, що використовується при виробництві продуктів з м'яса птиці, можливі способи поліпшення властивостей сировини, технологію виробництва напівфабрикатів, варених ковбас, консервів з використанням м'яса птиці. Їх метою є закріплення теоретичних знань, отриманих на лекціях або при самостійному вивченні підручника і іншої допоміжної літератури, а також для формування навичок індивідуального аналізу процесів при виробництві продуктів з м'яса птиці.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицькогоuk_UA
dc.subjectпорівняльна оцінкаuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectм’ясо птиціuk_UA
dc.subjectяйцепродуктиuk_UA
dc.subjectмеханічна обвалкаuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.subjectметоди дослідженняuk_UA
dc.titleТехнологія переробки птиціuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска М. Технологія переробки птиці.pdf1.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.