Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22993
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.contributor.authorЖук, О.-
dc.contributor.authorZhuk, O.-
dc.contributor.authorРомашко, І.-
dc.contributor.authorRomashko, I.-
dc.contributor.authorДрачук, У.-
dc.contributor.authorDrachuk, U.-
dc.contributor.authorГалух, Б.-
dc.contributor.authorHalukh, B.-
dc.date.accessioned2019-11-04T09:54:05Z-
dc.date.available2019-11-04T09:54:05Z-
dc.date.issued2019-11-04-
dc.identifier.citationІнноваційні технології у виробництві майонезу : навч. посіб. / Паска М. З., Жук О. І., Ромашко І. С., Драчук У. Р., Галух Б. І. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2015. - 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22993-
dc.description.abstractУ посібнику розглянуто обладнання та рецептури першого і другого технологічного періоду розвитку виробництва майонезу в Україні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицькогоuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectвиробництво майонезуuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectінженеріяuk_UA
dc.subjectтехнологія жирівuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.titleІнноваційні технології у виробництві майонезуuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска М. Інноваційні....pdf2.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.