Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22837
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2019-10-28T11:51:18Z-
dc.date.available2019-10-28T11:51:18Z-
dc.date.issued2019-10-28-
dc.identifier.citationКейтеринг : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22837-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Кейтеринг» є набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації підприємств харчування, зокрема кейтерингу, тобто виїзного обслуговування. Кейтеринговий бізнес у світі нині за значимістю дорівнює традиційному ресторанному бізнесу, поступово він стає популярним і в Україні. Основними напрямками розвитку кейтерингу є виїзне обслуговування та стаціонарне обслуговування. Ці два напрямки мають свою логістичну специфіку, а їхня подібність пов’язана з необхідністю наявності виробничої бази.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectКейтерингuk_UA
dc.subjectінформаційний обсяг навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleКейтеринг : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальна програма Кейтеринг.pdf266.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.