Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22476
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВовчанська, Ольга-
dc.contributor.authorІванова, Лілія-
dc.contributor.authorVovchanska, Olha-
dc.contributor.authorIvanova, Liliia-
dc.date.accessioned2019-10-16T09:55:11Z-
dc.date.available2019-10-16T09:55:11Z-
dc.date.issued2019-10-16-
dc.identifier.citationВовчанська О. М. Вплив інновацій на здобуття конкурентних переваг закладами ресторанного господарства / Вовчанська О. М., Іванова Л. О. // Сучасні тенденції розвитку світової економіки: нові виклики та проблеми: матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 19 квітня 2019 р.). - Одеса, 2019. - С. 226-229.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22476-
dc.description.abstractВпровадження інноваційних технологій у ресторанній сфері в Україні сприятиме збільшенню кількості клієнтів, розширенню асортименту продукції та способів її подання, пошуку нових оригінальних рішень ведення бізнесу, які підвищують його конкурентоздатність. Врахування світових тенденцій у розвитку інноваційних технологій, дозволить українським закладам ресторанного господарства правильно оцінити власні можливості розвитку на ринку інновацій, що і визначатиме перспективи подальших досліджень.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.titleВплив інновацій на здобуття конкурентних переваг закладами ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вовчанська О. М., Іванова Л. О.).pdf66.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.