Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22476
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вовчанська, Ольга | - |
dc.contributor.author | Іванова, Лілія | - |
dc.contributor.author | Vovchanska, Olha | - |
dc.contributor.author | Ivanova, Liliia | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-16T09:55:11Z | - |
dc.date.available | 2019-10-16T09:55:11Z | - |
dc.date.issued | 2019-10-16 | - |
dc.identifier.citation | Вовчанська О. М. Вплив інновацій на здобуття конкурентних переваг закладами ресторанного господарства / Вовчанська О. М., Іванова Л. О. // Сучасні тенденції розвитку світової економіки: нові виклики та проблеми: матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 19 квітня 2019 р.). - Одеса, 2019. - С. 226-229. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22476 | - |
dc.description.abstract | Впровадження інноваційних технологій у ресторанній сфері в Україні сприятиме збільшенню кількості клієнтів, розширенню асортименту продукції та способів її подання, пошуку нових оригінальних рішень ведення бізнесу, які підвищують його конкурентоздатність. Врахування світових тенденцій у розвитку інноваційних технологій, дозволить українським закладам ресторанного господарства правильно оцінити власні можливості розвитку на ринку інновацій, що і визначатиме перспективи подальших досліджень. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.title | Вплив інновацій на здобуття конкурентних переваг закладами ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Вовчанська О. М., Іванова Л. О.).pdf | 66.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.