Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22397
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2019-10-08T07:37:20Z-
dc.date.available2019-10-08T07:37:20Z-
dc.date.issued2019-10-08-
dc.identifier.citationТехнологія продукції ресторанного господарства : конспект лекцій з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 179 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22397-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectТехнологія продукції ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectхолодні стравиuk_UA
dc.subjectзакускиuk_UA
dc.subjectсалатиuk_UA
dc.subjectсолодкі стравиuk_UA
dc.subjectнапоїuk_UA
dc.subjectлікувальне харчуванняuk_UA
dc.subjectдієтаuk_UA
dc.subjectхарчування школярівuk_UA
dc.subjectскладання менюuk_UA
dc.subjectсоусиuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleТехнологія продукції ресторанного господарства : конспект лекцій з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeSynopsisuk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
конспект лекцій Технологія продукції РГ.pdf3.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.