Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22397
Title: Технологія продукції ресторанного господарства : конспект лекцій з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Технологія продукції ресторанного господарства
холодні страви
закуски
салати
солодкі страви
напої
лікувальне харчування
дієта
харчування школярів
складання меню
соуси
рекомендована література
Issue Date: 8-Oct-2019
Citation: Технологія продукції ресторанного господарства : конспект лекцій з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 179 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22397
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
конспект лекцій Технологія продукції РГ.pdf3.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.