Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2237
Title: Підготовка фахівців у вищих навчальних закладах фізичного виховання і спорту до практичної діяльності з глухими дітьми
Authors: Грибовська, Ірина
Маланчук, Галина
Keywords: підготовка студентів
вчителі фізичного виховання
спеціальні школи
глухі діти
Issue Date: 2009
Citation: Грибовська І. Підготовка фахівців у вищих навчальних закладах фізичного виховання і спорту до практичної діяльності з глухими дітьми / Ірина Грибовська, Галина Маланчук // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. культури та спорту. - Л., 2009. - Вип. 13, т. 4. - С. 45 - 50.
Abstract: Роботу присвячено проблемі підготовки фахівців у вищих навчальних закладах фізичного виховання і спорту до практичної діяльності з глухими дітьми. У роботі вивчено зміст діяльності вчителів фізичного виховання, які працюють у спеціальних школах для глухих дітей та відповідність змісту підготовки студентів вищих навчальних закладах фізичного виховання і спорту вимогам практичної роботи у загальноосвітніх школах, де навчаються глухі діти. Розроблено складові системи організаційно-методичного забезпечення готовності студентів до професійної діяльності з глухими дітьми.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2237
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File SizeFormat 
Hrybovska_150.pdf255.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.