Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22302
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorДрачук, У.-
dc.contributor.authorМаслійчук, О.-
dc.contributor.authorВовк, В.-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2019-09-26T07:19:50Z-
dc.date.available2019-09-26T07:19:50Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПаска М. З. Визначення впливу люпинового борошна і дивосилу на перебіг процесів обміну в організмі / М. З. Паска, У. Р. Драчук, О. Б. Маслійчук, В. В. Вовк // Восточно-Европейский журнал передовых технологий . - 2017. - № 5/11 ( 89 ). - С. 34-38. (Scopus)uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22302-
dc.description.abstractНа білих мишах проведено вивчення токсичності люпинового борошна, кореня дивосилу та функціональних котлет. Досліджено, що люпинове борошно та дивосил не викликають катарального або геморагічного запалення шлунково-кишкового тракту та загибель мишей, отож є нетоксичні. При згодовуванні мишам котлет з 10 % вмістом люпинового борошна та 0,5 % дивосилу встановлено, що при патологоанатомічному розтині макроскопічних змін в органах і тканинах не виявлено. Маса органів (р<0,05) є в межах норми та підтверджує, що даний продукт можна включати в раціон харчування людей.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм'ясний фаршuk_UA
dc.subjectлюпинове борошноuk_UA
dc.subjectдивосилuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectпаталогоанатомічний розтинuk_UA
dc.subjectобмінні процесиuk_UA
dc.titleВизначення впливу люпинового борошна і дивосилу на перебіг процесів обміну в організміuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_2017_Scopus.pdf2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.