Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22281
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБаль-Прилипко, Л.-
dc.contributor.authorЛеонова, Б.-
dc.contributor.authorСтаркова, Е.-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2019-09-24T11:18:56Z-
dc.date.available2019-09-24T11:18:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationВиробництво м’ясних сиров’ялених снеків: перспективи та конкурентоспроможність / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова, Е. Р. Старкова, М. З. Паска // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького. - 2018. - Т 20, № 90. - С. 79-83.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22281-
dc.description.abstractУ статті наведені результати дослідження споживчих очікувань на прикладі “еталонного” зразка м’ясних сиров’ялених снеків. Харчування – один із найголовніших факторів, що визначають здоров’я людини. В останні роки спостерігається порушення структури харчування, зумовлене зміною ритму життя і зниженням споживання біологічно цінних компонентів харчування. На жаль, прискорений темп життя сучасної людини, змушує її вдаватися до харчування на ходу. Задовольнити цю потребу людей можуть такі продукти як снеки. Снеки, як правило, ідеально підходять для вирішення цієї проблеми – це доступні натуральні сухі продукти, готові до вживання і розфасовані в індивідуальну упаковку, що дозволяє їх застосовувати в будь-якому місці і в будьяких умовах. М’ясна снекова продукція досить недавно з’явилася на вітчизняному ринку і привернула до себе увагу споживача як білкововмісний продукт. Проведено оцінювання та порівняння конкурентоспроможності м’ясних снеків, які представлені на споживчому ринку м. Києва, з “еталонним” зразком. Дослідження проводилось з використанням статистичних методів оцінки якості. Сиров’ялені м’ясні снеки є новим продуктом на полицях українців, проте їх популярність набирає обертів. При дотриманні необхідного балансу між показниками економічності, безпечності та бажаними для споживача органолептичними показниками, рентабельність даного сегменту харчового виробництва буде лише зростати. Дослідження конкурентоспроможності м’ясних снеків доводить, що споживач зацікавлений в їх придбанні, а отже виробникам варто звернути увагу на розробку цього виду продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм’ясні снекиuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectсоціальне опитуванняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectперспективністьuk_UA
dc.titleВиробництво м’ясних сиров’ялених снеків: перспективи та конкурентоспроможністьuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бал_Прилипко_Леонова_Старкова_Паска_2018.pdf447.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.