Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2218
Title: Результути експрес-оцінки функцій зовнішнього дихання хворих на хронічну ниркову недостатність, яким проводиться гемодіаліз
Authors: Тумілович, Ганна
Keywords: хронічна ниркова недостатність
гемодіаліз
фізична реабілітація
дихання
Issue Date: 2009
Citation: Тумілович Г. Результути експрес-оцінки функцій зовнішнього дихання хворих на хронічну ниркову недостатність, яким проводиться гемодіаліз / Ганна Тумілович // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. культури та спорту. - Л., 2009. - Вип. 13, т. 3. - С. 176 - 180.
Abstract: У даній статті представлені результати експрес-оцінки функцій зовнішнього дихання хворих на хронічну ниркову недостатність, які знаходяться на гемодіалізі. Проведено порівняння отриманих результатів з фізіологічною нормою у жінок і у чоловіків та за статтю обстежених. При порівнянні отриманих результатів із фізіологічною нормою доведено достовірність різниці у жінок за всіма показниками, окрім проби Генчі та у чоловіків, окрім проб Штанге та Генчі. При порівнянні отриманих результатів за статтю з високою достовірністю переважали абсолютні та відносні значення всіх показників чоловіків.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2218
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Tumilovych_14.pdf247.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.