Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 691 (Search time: 0.132 seconds).
previous
1
2
3
4
...
70
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-02-06
Особливості рухової активності і харчового раціону дорослих жінок та їх вплив на якість їхнього життя
Ріпак, Мар'яна
;
Ripak, Mariana
2020
Мотивація дорослих жінок до занять фізичною культурою
Ріпак, Мар'яна
;
Ripak, Mariana
2020-02-04
Рекомендації щодо складання індивідуальної програми фізичної реабілітації осіб з хребетно-спинномозковою травмою шийного відділу в післяопераційний період
Крук, Б. Р.
;
Kruk, B. R.
2020-02-04
Особливості організації процесу фізичної реабілітації осіб із хребетно-спинномозковою травмою в умовах стаціонару
Крук, Богдан
;
Kruk, Bohdan
2020-02-04
Особливості організації фізичної реабілітації при хребетно-спинномозковій травмі
Крук, Б. Р.
;
Kruk, B. R.
2020
Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій
Паска, Марія
;
Маслійчук, О.
;
Paska, Mariia
;
Masliichuk, O.
2020
Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
;
Paska, Mariia
;
Korkuna, Oryslava
;
Kulyk, Oksana
2020
Perspective development of authentic products for restaurant business in gastronomic tourism
Paska, Maria
;
Korkuna, Oryslava
;
Kyluk, Oksana
;
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
2020
Increasing the selection of dry-cured meat products available for the restaurant industry in the context of gastronomic tourism
Paska, Maria
;
Паска, Марія
2020
Порівняльний аналіз думки вчителів фізичної культури й учителів початкових класів щодо впровадження ключових компетентностей Нової української школи у фізичне виховання
Сороколіт, Наталія
;
Sorokolit, Nataliia
Discover
Author
140
Паска, М. З.
136
Paska, M. Z.
55
Паска, Марія
50
Paska, Mariia
36
Lychuk, M. H.
36
Личук, М. Г.
30
Романчук, О. П.
29
Kravtsiv, R. Y.
29
Кравців, Р. Й.
24
Romanchuk, O. P.
.
next >
Subject
23
фізичне виховання
20
бугайці
20
Львівська область
19
туризм
17
кафедра готельно-ресторанного біз...
16
індустрія гостинності
14
волинська м'ясна порода
14
мікроелементи
14
ресторанний бізнес
14
спортсмени
.
next >
Date issued
371
2021
320
2020
Has File(s)
691
true