Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/177
Title: Поведінковий компонент структури особистості спортсмена та особливості прояву його властивостей у кваліфікованих лижників-двоборців
Authors: Казмірук, Андрій
Стефанишин, Наталія
Банах, Володимир
Бережанський, Олександр
Keywords: лижний спорт
лижники-двоборці
поведінка
Issue Date: 2014
Citation: Поведінковий компонент структури особистості спортсмена та особливості прояву його властивостей у кваліфікованих лижників-двоборців / Андрій Казмірук, Наталія Стефанишин, Володимир Банах, Олександр Бережанський // Фізична культура, спорт та здоров'я нації : зб. наук. пр. - Вінниця, 2014. –Вип. 17. – С. 454 – 459.
Abstract: Проблема прояву властивостей темпераменту у спортсменів є важливою в науковій та практичній діяльності. Стаття присвячена особливостям прояву показників поведінкового компоненту структури особистості кваліфікованих лижників-двоборців. Наведено дані, які характеризують рівень прояву властивостей темпераменту, а саме екстраверсії-інтроверсії та нейротизму. Підкреслюється необхідність врахування цих психологічних показників особистості, що забезпечують високий рівень спортивного результату в удосконаленні процесу підготовки спортсменів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/177
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File SizeFormat 
Kazmiruk A., Stefanyshyn N.,Banakh V., Berezhans'kyy O..pdf938.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.