Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1725
Title: Відношення до навчального процесу, самооцінка успішності, стомлення та його причини у процесі навчання сільських та міських школярів
Authors: Гордійчук, Віктор
Keywords: школярі
самооцінка
успішність
втома
Issue Date: 2010
Citation: Гордійчук В. Відношення до навчального процесу, самооцінка успішності, стомлення та його причини у процесі навчання сільських та міських школярів / Віктор Гордійчук // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. культури та спорту / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2010. - Вип. 14, т. 2. - С. 56 - 60.
Abstract: Відомі значні розбіжності міських і сільських шкіл у технічному забезпеченні, режимі та умовах роботи шкіл, рівні фізичної підготовленості учнів. Вивчення ставлення до навчального процесу, самооцінки успішності, стомлення та його причини у процесі навчання учнів сільських та міських ЗОШ дозволить сформувати певну стратегію оптимізації рухової активності сільських школярів. Встановлено, що рівень мотивації до набуття знань у сільських учнів вищий. Основними ж причинами втоми сільські діти назвали– "багато уроків", "важкий для засвоєння матеріал".
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1725
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Gordijchuk_194.pdf143.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.