Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17030
Title: Методичні особливості кондиційного плавання в структурі особистісно-орієнтованої програми фізичної реабілітації жінок з постмастектомічним синдромом
Authors: Одинець, Тетяна
Odynets, Tetiana
Keywords: постмастектомічний синдром
фізична реабілітація
кондиційне плавання
жінки
Issue Date: 2015
Citation: Одинець Т. Є. Методичні особливості кондиційного плавання в структурі особистісно-орієнтованої програми фізичної реабілітації жінок з постмастектомічним синдромом / Т. Є. Одинець // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Серія : Педагогічні науки. Фізичне виховання та спорт. - Чернігів, 2015. - Вип. 129(1). - С. 195-198.
Abstract: Найчастішим наслідком лікування раку молочної залози є постмастектомічний синдром, що поєднує в собі порушення фізичного, функціонального, психоемоційного стану та якості життя жінок. Розроблена програма кондиційного плавання для жінок означеної нозології реалізовувалася у відповідності до рівня фізичного стану пацієнтки, враховувала індивідуальні прояви постмастектомічного синдрому та містила такі складові: тривалість та інтенсивність заняття, довжину відрізка дистанції, зону потужності, кількість повторень пропливання дистанції та інтервал відпочинку.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17030
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Одинець_VchdpuPN_2015_129(1)__45.pdf494.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.