Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17005
Title: Характеристики психоемоційного стану та якості життя у жінок з постмастектомічним синдромом з різними типами ставлення до хвороби
Authors: Бріскін, Юрій
Одинець, Тетяна
Briskin, Yurii
Odynets, Tetiana
Keywords: постмастектомічний синдром
жінки
рак молочної залози
тривога
якість життя
психоемоційний стан
Issue Date: 2016
Citation: Бріскін Ю. А. Характеристики психоемоційного стану та якості життя у жінок з постмастектомічним синдромом з різними типами ставлення до хвороби / Бріскін Ю. А., Одинець Т. Є. // Український журнал медицини, біології та спорту. - 2016. - № 2. - С. 24-27.
Abstract: Вивчення особливостей типів ставлення до хвороби є невід’ємною частиною побудови диференційованих програм психологічної та фізичної реабілітації пацієнтів різних нозологій. Мета: визначити характеристики психоемоційного стану та якості життя у жінок з постмастектомічним синдромом з різними типами ставлення до хвороби. До дослідження залучено 50 жінок з постмастектомічним синдромом на стаціонарному етапі реабілітації. Встановлено, що у жінок з раціональним типом ставлення до хвороби відзначено вірогідно кращі показники соціального/сімейного благополуччя, функціональної складової якості життя та менші прояви тривоги порівняно з інтер- та інтрапсихічним типами.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17005
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бріскін_Одинець_2016.pdf82.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.