Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1658
Title: Оцінювання значущості основних компонентів та психологічних якостей структури особистості спортсмена в лижному двоборстві
Authors: Казмірук, Андрій
Keywords: лижний спорт
психологія спорту
лижне двоборство
Issue Date: 2010
Citation: Казмірук А. Оцінювання значущості основних компонентів та психологічних якостей структури особистості спортсмена в лижному двоборстві / Андрій Казмірук // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. культури та спорту / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2010. - Вип. 14, т. 1. - С. 101 - 105.
Abstract: У статті розглядаються психологічні особливості спортивної діяльності в лижному двоборстві та характеризується комплекс особистісних якостей, які можна віднести до професійно-важливих. Під час дослідження були визначені та оцінені за значущістю модельні характеристики (компоненти) з конкретними психологічними якостями, а саме мотиваційний та емоційно-вольовий компонент структури особистості спортсмена. На основі якісного та кількісного аналізу результатів дослідження виділяються пріоритетні компоненти та професійно важливі якості спортсмена лижника-двоборця.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1658
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File SizeFormat 
Kazmiruk_142.pdf160.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.