Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15593
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПараняк, Наталія-
dc.contributor.authorParaniak, Nataliia-
dc.date.accessioned2018-11-20T11:43:07Z-
dc.date.available2018-11-20T11:43:07Z-
dc.date.issued2018-11-20-
dc.identifier.citationБіохімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму / розроб. Параняк Н. М. - 2018. - 11 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15593-
dc.description.abstractМета : оволодіти знаннями про воду як універсальне дисперсне середовище живих організмів, будову і властивості молекул води, а також активну реакцію середовища та механізм дії буферних систем. Оволодіти знаннями про вуглеводи як основне джерело енергії, та ліпіди. Вивчити їх будову, властивості, вміст в організмі та біологічну роль. З’ясувати будову, властивості, біологічну роль білків і нуклеїнових кислот як важливої складової частини живого організму. Ознайомитися з ферментами і функціями, які вони оволодіти знаннями про перетворення вуглеводів в процесі травлення і на клітинному рівні, обмін жирів в організмі і при м’язовій діяльності зокрема, з’ясувати обмін білків і нуклеїнових кислот як важливої складової частини живого організму виконують в організмі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.subject"Біохімія"uk_UA
dc.subject"Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectопис навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectпрограма навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectтеми лабораторних занятьuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectконтрольні питанняuk_UA
dc.subjectіндивідуальні завданняuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.subjectрозподіл балівuk_UA
dc.subjectшкала оцінюванняuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleБіохімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризмуuk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Біохімія ГРС.pdf398.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.