Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1337
Title: Метод електростимуляції м'язів у системі спортивної підготовки спортсменок, які спеціалізуються в стрибках у висоту
Authors: Кутек, Тамара
Keywords: стрибки в висоту
технічна майстерність
електростимуляція
Issue Date: 2011
Citation: Кутек Т. Метод електростимуляції м'язів у системі спортивної підготовки спортсменок, які спеціалізуються в стрибках у висоту / Тамара Кутек // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2011. - Вип. 15, т. 1. - С. 151 - 156.
Abstract: Сучасна система спортивної підготовки студентів спеціальності «Фізичне виховання» характеризується побудовою тривалого навчально-тренувального процесу, який базується на застосуванні гнучких (варіабельних) засобів і методів, активному впровадженні нових технологій, постійно потребує наукового пошуку. У статті розглянуто можливість використання технічних засобів і методів у системі спортивної підготовки студенток спеціальності «Фізичне виховання». Надаються науково-практичні рекомендації щодо використання запропонованих технічних засобів і методів для вдосконалення навчально- тренувального процесу майбутніх фахівців фізичної культури.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1337
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Кутек_216.pdf196.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.