Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-11Основи дизайну та інженерної графіки : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр"Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр"Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-04-09Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр"Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-27Охорона праці та безпека життєдіяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно- ресторанна справа" факультету туризму та факультету післядипломної та заочної освіти рівня освіти "бакалавр"Жарська, Наталія; Zharska, Nataliia; Кафедра Спортивної медицини, здоров'я людини
2020-03-31Організація екскурсійної діяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня освіти: "Бакалавр"Феленчак, Юлія; Felenchak, Yuliia; Кафедра спортивного туризму
2020-04-13Фітнес і рекреація : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" підготовки бакалаврівШевців, Уляна; Shevtsiv, Uliana; Кафедра фітнесу та рекреації
2020-03-03Основи підприємницької діяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань : 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня: бакалаврКоркуна, Іван; Korkuna, Ivan; Кафедра економіки та менеджменту
2020-04-09Інформаційні системи та технології : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр"Заневський, Ігор; Матвіїв, Василь; Zanevskyi, Ihor; Matviiv, Vasyl; Кафедра інформатики та кінезіології