Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Робочі навчальні програми
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 41-50 of 59 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
...
2
3
4
5
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-02-11
Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр
Графська, О. І.
;
Hrafska, O. I.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-10
Revunue менеджмент : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-11
Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр
Графська, О. І.
;
Hrafska, O. I.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-16
Інновації індустрії гостинності регіону : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-19
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-25
Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки бакалаврів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальність 073 Менеджмент
Голод, А. П.
;
Holod, A. P.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-09-27
Сучасні ресторанні тренди : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Петришин, Н. З.
;
Паска, М. З.
;
Petryshyn, N. Z.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02
Методологія і організація наукових досліджень : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-18
Методологія і організація наукових досліджень : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань : Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
13
Paska, M. Z.
13
Паска, М. З.
10
Huzar, U. Ye.
10
Гузар, У. Є.
8
Paska, Mariia
8
Паска, Марія
7
Izhevska, Orysia
6
Huzar, Uliana
6
Гузар, Уляна
6
Іжевська, Орися
.
next >
Subject
55
кафедра готельно-ресторанного біз...
33
робоча програма
26
опис навчальної дисципліни
26
самостійна робота
26
структура навчальної дисципліни
23
рекомендована література
22
програма навчальної дисципліни
16
магістр
16
теми практичних занять
15
шкала оцінювання
.
next >
Date issued
25
2021
18
2020
12
2019
4
2022
Has File(s)
59
true