Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 262 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-01-04Анатомія людини з основами морфології : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 02 - культура і мистецтво, спеціальність - 024, хореографія, факультет педагогічної освітиКуцериб, Т. М.; Kutseryb, T. M.; Кафедра анатомії та фізіології
2021-01-04Анатомія людини з основами морфології : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 02 - культура і мистецтво, спеціальність - 024 хореографія, факультет педагогічної освітиКуцериб, Т. М.; Kutseryb, T. M.; Кафедра анатомії та фізіології
2021-01-06Теорія і методика обраного виду спорту та спортивно-педагогічне вдосконалення (спеціалізація - спортивні види боротьби) : робоча програма навчальної дисципліни, рівень освіти: бакалавр, галузь знань: 01 „Освіта”, спеціальність: 014 „Середня освіта (фізична культура)”, 017 „Фізична культура і спорт”Стельмах, Ю. Ю.; Stelmakh, Yu. Yu.; Кафедра атлетичних видів спорту
2021-01-08Анатомія людини з основами спортивної морфології : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 01 - освіта/педагогіка, спеціальність - 014 - середня освіта (фізична культура), 017 - фізична культура і спорт, різні групи населення, спеціальність - 017, Фізична культура і спорт факультет ФП та ЗО (перепідготовка)Куцериб, Т. М.; Kutseryb, T. M.; Кафедра анатомії та фізіології
2021-01-05Анатомія людини : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань - 01 „Освіта/Педагогіка”, спеціальність - 014 „Середня освіта (фізична культура)”, ф-т педагогічної освітиМузика, Ф. В.; Куцериб, T. M.; Muzyka, F. V.; Kutseryb, T. M.; Кафедра анатомії та фізіології
2021-01-19Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19Організація СПА та Велнес індустрії : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-15Організація краєзнавчо-туристичної роботи : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань: 01 „Освіта/Педагогіка”, спеціальність: 014 „Середня освіта (фізична культура)”, 017 „Фізична культура і спорт”, факультет педагогічної освіти, факультет фізичної культури та спорту, рівень освіти: бакалаврКухтій, А. О.; Kukhtii, A. O.; Кафедра спортивного туризму
2021-01-18Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу