Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Програми практик
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 45 (Search time: 0.011 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-05-18
Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання
Гузар, Уляна
;
Голод, Андрій
;
Паска, Марія
;
Іжевська, Орися
;
Коркуна, Орислава
;
Радзімовська, Ольга
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-24
Програма виробничої практики для студентів IV курсу факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
;
Радзімовська, Ольга
;
Radzimovska, Olha
2020-03-24
Програма виробничої практики для студентів ІІ курсу факультету туризму та студентів факультету післядипломної та заочної освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18
Навчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань - 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Гузар, У. Є.
;
Паска, М. З.
;
Huzar, U. Ye.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-29
Переддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Гузар, У. Є.
;
Коркуна, О. І.
;
Іжевська, О. П.
;
Радзімовська, О. В.
;
Paska, M. Z..
;
Huzar, U. Ye.
;
Korkuna, O. I.
;
Izhevska, O. P.
;
Radzimovska, O. V.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-29
Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Гузар, У. Є.
;
Іжевська, О. П.
;
Коркуна, О. І.
;
Радзімовська, О. В.
;
Paska, M. Z.
;
Huzar, U. Ye.
;
Izhevska, O. P.
;
Korkuna, O. I.
;
Radzimovska, O. V.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-11-02
Робоча програма переддипломної практики для студентів 5 курсу ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2021-01-18
Вступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Гузар, У. Є.
;
Паска, М. З.
;
Huzar, U. Ye.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-15
Програма і методичні вказівки для проходження виробничої пракики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 „Менеджмент”
Гуль, І, Г.
;
Холявка, В. З.
;
Павленчик, Н. Ф.
;
Hul, I. H.
;
Kholiavka, V. Z.
;
Pavlenchyk, N. F.
;
Кафедра економіки та менеджменту
2021-02-19
Програма та методичні вказівки щодо проходження виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 Менеджмент
Павленчик, Н. Ф.
;
Гуцуляк, В. Р.
;
Баранівська, Х. С.
;
Pavlenchyk, N. F.
;
Hutsuliak, V. R.
;
Baranivska, Kh. S.
;
Кафедра економіки та менеджменту
Discover
Author
17
Кафедра готельно-ресторанного біз...
9
Паска, М. З.
8
Paska, M. Z.
8
Гузар, У. Є.
7
Huzar, U. Ye.
7
Кафедра теорії спорту та фізичної...
6
Кафедра економіки та менеджменту
5
Pavlenchyk, N. F.
5
Radzimovska, O. V.
5
Гузар, Уляна
.
next >
Subject
16
кафедра готельно-ресторанного біз...
13
бакалавр
13
практика
7
4 курс
7
5 курс
7
виробнича практика
7
кафедра теорії спорту та фізичної...
7
рекомендована література
6
кафедра економіки та менеджменту
6
методичні вказівки
.
next >
Date issued
31
2020 - 2024
13
2010 - 2019
1
2004 - 2009