Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 42 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-10-04Основи кулінарної майстерності : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-09-19Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : методичні рекомендації з організації і планування самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-03Інженерна графіка : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знань 24 "Сфера обслуговування"Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-11-03Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04Організація ресторанного господарства : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни для студентів 2 курсу рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Іжевська, Орися; Paska, Mariia; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04Технологія продукції ресторанного господарства : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-02-11Основи підприємницької діяльності : методичні рекомендації забезпечення самостійної роботи студентів напряму спеціальності :6.030601 «Менеджмент»Коркуна, Орислава; Цильник, О.; Коркуна, Іван; Korkuna, Oryslava; Korkuna, Ivan; Кафедра економіки та менеджменту; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-04Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання самостійних робіт для студентів факультету Туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (денної та заочної форм навчання)Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-03Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів 3 курсу ФТ та ФПЗОКоркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу