Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 15 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-09-09Контроль стану біогеометричного профілю постави дітей старшого дошкільного віку у процесі фізичної реабілітаціїКоломієць, Тетяна Василівна
2020-08-10Функціонально-технологічні показники люпинового борошна та дивосилу в контексті виробництва м'ясних напівфабрикатівПаска, Марія; Paska, Mariia; Маслійчук, О.
2020-09-09Теорія і технологія корекції фізичного розвитку дітей раннього віку зі спастичним синдромом рухових порушеньМога, Микола Данилович
2020-09-09Теоретико-методичні снови професійно-прикладної фізичної підготовки студентів мистецьких спеціальностейАсаулюк, Інна Олексіївна
2020-12-16Формування рухових здібностей учнів 8-9 класів у процесі занять футболом з використанням інноваційних технологійБойченко, Артем Васильович
2020-12-08Вплив емульгаторів, стабілізаторів і структуроутворювачів на формування споживчих властивостей жирових продуктівГалух, Б. І.; Паска, М. З.; Драчук, У. Р.; Басараб, І. М.; Halukh, B. I.; Paska, M. Z.; Drachuk, U. R.; Basarab, I. M.
2020-11-30Можливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкамПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-11-30Удосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізуПаска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.
2020-12-14Збагачення майонезів і соусів комплексом природних антиоксидантів і біологічно активних речовинГалух, Б. І.; Паска, М. З.; Драчук, У. Р.; Halukh, B. I.; Paska, M. Z.; Drachuk, U. R.
2020-12-14Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волоконГалух, Б. І.; Паска, М. З.; Драчук, У. Р.; Halukh, B. I.; Paska, M. Z.; Drachuk, U. R.