Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 18 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-10-28Технологічна оцінка хімічного складу яловичини при застосуванні мікроелементних добавокКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-28Харчова цінність яловичини, збагаченої біологічно активними речовинамиКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-28Кролівництво : біологічні основи та м'ясна продуктивністьКравців, Р. Й.; Личук, М. Г.; Паска, М. З.; Kravtsiv, R. Y.; Lychuk, M. H.; Paska, M. Z.
2020-11-03Органолептична оцінка якості варених ковбасКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-28Льняна оліяКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-27Обмін заліза у відгодівельних бугайців при застосуванні хелатних сполук есенціальних мікроелементівКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Біленчук, Р. В.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Bilenchuk, R. V.; Lychuk, M. H.
2020-10-27Яке м'ясо цінніше. Функціонально-технологічні властивості яловичини, виробленої із застосуванням біологічно активних речовинКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-27Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів із м'яса птиціКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Біленчук, Р. В.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Bilenchuk, R. V.; Lychuk, M. H.
2020-10-27Забійні показники якості бугайців при застосуванні ессенціальних елементівКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-27Споживча характеристика та технологічні аспекти виробництва кониниКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Рaska, M. Z.; Lychuk, M. H.