Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-21Аналіз діяльності окремих кав'ярень на ресторанному ринку ЛьвоваПаска, М. З.; Карпова, М.; Paska, M. Z.; Karpova, M.
2021-05-17М’ясні продукти для здорового харчуванняКуцмида, А. Т.; Паска, М. З.; Kutsmyda, A. T.; Paska, M. Z.
2021-03-29Спосіб виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням люпинового борошна та екстракту розмарину : патент на корисну модель № 146796 Україна : МПК А23L 13/60, A23L13/40, A23L 27/10Паска, М. З.; Голод, А. П.; Paska, M. Z.; Holod, A. P.
2021-11-15Аnalysis of the chemical compositionof pasta by using leguminous cropsBeraliyeva, E. B.; Kozykan, S.; Paska, M. Z.; Pavlenchyk, N. F.; Бералієва, Є. Б.; Козикан, С.; Паска, М. З.; Павленчик, Н. Ф.
2021-11-15Розроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначенняПаска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Radzimovska, O. V.
2021-11-15Розширення асортименту м'ясних посічених напівфабрикатів із пряно-ароматичними компонентами ореганоПаска, М. З.; Левчук, А. В.; Paska, M. Z.; Levchuk, A. V.
2021-12-02Обробка кавового зерна та її вплив на смак у чашціПаска, М. З.; Карпова, М. Р.; Paska, M. Z.; Karpova, M. R.
2021-09-16Проблеми формування іміджу підприємств індустрії гостинності в умовах пандеміїГузар, У. Є.; Голод, А. П.; Паска, М. З.; Феленчак, Ю. Б.; Стахів, І. М.; Huzar, U. Ye.; Holod, A. P.; Paska, M. Z.; Felenchak, Yu. B.; Stakhiv, I. M.
2021-09-27Обгрунтування використання нетрадиційної сировини в технології м'ясних продуктів у контексті гастротуризмуПаска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Radzimovska, O. V.
2021-12-28Сучасні тенденції виробництва та обслуговування у ресторані-крамниці «М'ясо і Вино»Калитин, Р. Р.; Паска, М. З.; Kalytyn, R. R.; Paska, M. Z.