Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 65 (Search time: 0.115 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-11-02Мала енциклопедія ветеринарної дисципліниПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-11-04Сучасні аспекти формування крафтових продуктів у ресторанній справіПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-11-04Технологічна оцінка яловичини, збагаченої біологічно активними речовинамиПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-11-04Конкурс на кращого харчовикаПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-11-19Ulepszenie technologii zapiekanych productów z wykorzystaniem mięsa przepiórekПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-10-29Загальний вміст пігментів у яловичині якості NOR, PSE та DFD після дозріванняПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-10-29Wartość odżywcza i wlaściwości funkcjonalne wołowiny wzbogacanej związkami biologicznie aktywnymiПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-11-10Вміст пігментів у яловичині із специфічним розвитком автолітичних процесівПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-10-29Вплив важких металів на харчові властивості жирів та розробка технології їх виведенняПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-10-29Традиційна сировина у виробництві січених напівфабрикатівПаска, Марія; Paska, Mariia