Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 36 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-11-25Динаміка показників вуглеводного обміну крові молодняку волинської м'ясної породиГуфрій, Д. Ф.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Hufrii, D. F.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-27Обмін заліза у відгодівельних бугайців при застосуванні хелатних сполук есенціальних мікроелементівКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Біленчук, Р. В.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Bilenchuk, R. V.; Lychuk, M. H.
2020-10-27Яке м'ясо цінніше. Функціонально-технологічні властивості яловичини, виробленої із застосуванням біологічно активних речовинКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-27Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів із м'яса птиціКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Біленчук, Р. В.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Bilenchuk, R. V.; Lychuk, M. H.
2020-10-27Забійні показники якості бугайців при застосуванні ессенціальних елементівКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-27Стан системи антиоксидатного захисту при застосуванні хелатних металокомплексів есенціальних мікроелементівПаска, М. З.; Личук, М. Г.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-27Споживча характеристика та технологічні аспекти виробництва кониниКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Рaska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-27М'ясо лося та кабана : окремі етапи термічної обробкиКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-27Особливості забоюБіленчук, Р. В.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Bilenchuk, R. V.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-27Корекція метаболічних порушень за селенової нестачі у телятКазначеєва, Н.; Сидорова, Н.; Висоцька, К.; Лук'яненко, І.; Личук, М. Г.; Паска, М. З.; Kaznacheieva, N.; Sydorova, N.; Vysotska, K.; Lukianenko, I.; Lychuk, M. H.; Paska, M. Z.