Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 143 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-11-23Фізико-хімічні та біомеханічні основи технології м'ясних продуктів : метод. рек. для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-11-23Проектування підприємництв олійно-жирової галузі з основами САПР : метод. рек. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091.705 "Технологія жирів і жирозамінників"Ощипок, І. М.; Паска, М. З.; Oshchypok, I. M.; Paska, M. Z.
2020-11-23Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 6091700 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 6091.700 - "Технологія жирів і жирозамнників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "бакалавр")Паска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-11-23Фізіологічний статус організму бугайців волинської м'ясної породи, залежно від типів нервової діяльностіПаска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-11-23Визначення вмісту пігментів у яловичини з відхиленим розвитком автолітичних процесівМарчук, А. І.; Паска, М. З.; Марчук, А. І.; Паска, М. З.
2020-11-23Органолептичний контроль якості варених ковбасПаска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-12-01Забійні показники якості бугайців волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльностіПаска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.
2020-12-01Перекисне окислення ліпідів у бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської м'ясної породиПаска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-12-01Обмен белков сыворотки крови бычков волынской мясной породы разных типов высшей нервной деятельностиПаска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-10-28Кобальт, вітамін В 12 та функціональний статус еритропоезу за мікроелементної корекції раціону відгодівельних бугайцівКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.