Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 131-140 of 143 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
...
11
12
13
14
15
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-12-17
Інновації екоупаковки для закладів ресторанного господарства
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
2021-03-29
Спосіб виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням люпинового борошна та екстракту розмарину : патент на корисну модель № 146796 Україна : МПК А23L 13/60, A23L13/40, A23L 27/10
Паска, М. З.
;
Голод, А. П.
;
Paska, M. Z.
;
Holod, A. P.
2021-11-15
Аnalysis of the chemical compositionof pasta by using leguminous crops
Beraliyeva, E. B.
;
Kozykan, S.
;
Paska, M. Z.
;
Pavlenchyk, N. F.
;
Бералієва, Є. Б.
;
Козикан, С.
;
Паска, М. З.
;
Павленчик, Н. Ф.
2021-11-15
Розроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначення
Паска, М. З.
;
Радзімовська, О. В.
;
Paska, M. Z.
;
Radzimovska, O. V.
2021-11-15
Розширення асортименту м'ясних посічених напівфабрикатів із пряно-ароматичними компонентами орегано
Паска, М. З.
;
Левчук, А. В.
;
Paska, M. Z.
;
Levchuk, A. V.
2021-12-02
Обробка кавового зерна та її вплив на смак у чашці
Паска, М. З.
;
Карпова, М. Р.
;
Paska, M. Z.
;
Karpova, M. R.
2021-09-16
Проблеми формування іміджу підприємств індустрії гостинності в умовах пандемії
Гузар, У. Є.
;
Голод, А. П.
;
Паска, М. З.
;
Феленчак, Ю. Б.
;
Стахів, І. М.
;
Huzar, U. Ye.
;
Holod, A. P.
;
Paska, M. Z.
;
Felenchak, Yu. B.
;
Stakhiv, I. M.
2021-09-27
Обгрунтування використання нетрадиційної сировини в технології м'ясних продуктів у контексті гастротуризму
Паска, М. З.
;
Радзімовська, О. В.
;
Paska, M. Z.
;
Radzimovska, O. V.
2022-01-13
Стандарт вищої освіти третього (освітньо-наукового рівня), ступінь вищої освіти - доктор філософії, галузь знань - 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології"
Поліщук, Г. Є.
;
Іоргачова, К. Г.
;
Паляниця, Л. Я.
;
Гринченко, О. О.
;
Баль-Прилипко, Л. В.
;
Валько, М. І.
;
Паска, М. З.
;
Некрасов, П. О.
;
Polishchuk, H. Ye.
;
Iorhachova, K. H.
;
Palianytsia, L. Ya.
;
Hrynchenko, O. O.
;
Bal-Prylypko, L. V.
;
Valko, M. I.
;
Paska, M. Z.
;
Nekrasov, P. O.
2021-12-28
Сучасні тенденції виробництва та обслуговування у ресторані-крамниці «М'ясо і Вино»
Калитин, Р. Р.
;
Паска, М. З.
;
Kalytyn, R. R.
;
Paska, M. Z.
Discover
Author
143
Паска, М. З.
35
Lychuk, M. H.
35
Личук, М. Г.
27
Kravtsiv, R. Y.
27
Кравців, Р. Й.
9
Markovych, I. I.
9
Маркович, І. І.
9
Мартинюк, І. О.
7
Martyniuk, I. O.
5
Drachuk, U. R.
.
next >
Subject
21
бугайці
15
волинська м'ясна порода
13
мікроелементи
13
типи вищої нервової діяльності
10
технологія
8
хелати
7
біологічно активні речовини
7
фізіологія
6
залізо
6
худоба
.
next >
Date issued
128
2020
11
2021
3
2022
1
2015
Has File(s)
143
true