Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 131-140 of 147 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
...
11
12
13
14
15
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-11-30
Активність супероксиддисмутази та глутатіонпероксидази крові бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської м'ясної породи
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Обмін ліпідів у плазмі крові бугайців волинської м'ясної породи залежно від типу вищої нервової діяльності
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Антиоксидантний статус бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської м'ясної породи
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-12-17
Інновації екоупаковки для закладів ресторанного господарства
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
2021-03-29
Спосіб виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням люпинового борошна та екстракту розмарину : патент на корисну модель № 146796 Україна : МПК А23L 13/60, A23L13/40, A23L 27/10
Паска, М. З.
;
Голод, А. П.
;
Paska, M. Z.
;
Holod, A. P.
2021-11-15
Аnalysis of the chemical compositionof pasta by using leguminous crops
Beraliyeva, E. B.
;
Kozykan, S.
;
Paska, M. Z.
;
Pavlenchyk, N. F.
;
Бералієва, Є. Б.
;
Козикан, С.
;
Паска, М. З.
;
Павленчик, Н. Ф.
2021-11-15
Розроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначення
Паска, М. З.
;
Радзімовська, О. В.
;
Paska, M. Z.
;
Radzimovska, O. V.
2021-11-15
Розширення асортименту м'ясних посічених напівфабрикатів із пряно-ароматичними компонентами орегано
Паска, М. З.
;
Левчук, А. В.
;
Paska, M. Z.
;
Levchuk, A. V.
2021-11-15
Increasing the nutritional value of pasta by using leguminous crops
Beraliyeva, E.
;
Kozykan, S.
;
Paska, M.
;
Pavlenchyk, N.
;
Бералієва, Е. Б.
;
Козикан, С.
;
Паска, М. З.
;
Павленчик, Н. Ф.
2021-12-02
Обробка кавового зерна та її вплив на смак у чашці
Паска, М. З.
;
Карпова, М. Р.
;
Paska, M. Z.
;
Karpova, M. R.
Discover
Author
143
Paska, M. Z.
36
Lychuk, M. H.
36
Личук, М. Г.
29
Kravtsiv, R. Y.
29
Кравців, Р. Й.
9
Markovych, I. I.
9
Маркович, І. І.
9
Мартинюк, І. О.
7
Martyniuk, I. O.
5
Bilenchuk, R. V.
.
next >
Subject
21
бугайці
15
волинська м'ясна порода
14
мікроелементи
13
типи вищої нервової діяльності
10
технологія
9
хелати
7
біологічно активні речовини
7
фізіологія
7
яловичина
6
залізо
.
next >
Date issued
131
2020
12
2021
3
2022
1
2015
Has File(s)
147
true