Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 131-140 of 147 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-11-30Активність супероксиддисмутази та глутатіонпероксидази крові бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської м'ясної породиПаска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-11-30Обмін ліпідів у плазмі крові бугайців волинської м'ясної породи залежно від типу вищої нервової діяльностіПаска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-11-30Антиоксидантний статус бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської м'ясної породиПаска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-12-17Інновації екоупаковки для закладів ресторанного господарстваПаска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.
2021-03-29Спосіб виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням люпинового борошна та екстракту розмарину : патент на корисну модель № 146796 Україна : МПК А23L 13/60, A23L13/40, A23L 27/10Паска, М. З.; Голод, А. П.; Paska, M. Z.; Holod, A. P.
2021-11-15Аnalysis of the chemical compositionof pasta by using leguminous cropsBeraliyeva, E. B.; Kozykan, S.; Paska, M. Z.; Pavlenchyk, N. F.; Бералієва, Є. Б.; Козикан, С.; Паска, М. З.; Павленчик, Н. Ф.
2021-11-15Розроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначенняПаска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Radzimovska, O. V.
2021-11-15Розширення асортименту м'ясних посічених напівфабрикатів із пряно-ароматичними компонентами ореганоПаска, М. З.; Левчук, А. В.; Paska, M. Z.; Levchuk, A. V.
2021-11-15Increasing the nutritional value of pasta by using leguminous cropsBeraliyeva, E.; Kozykan, S.; Paska, M.; Pavlenchyk, N.; Бералієва, Е. Б.; Козикан, С.; Паска, М. З.; Павленчик, Н. Ф.
2021-12-02Обробка кавового зерна та її вплив на смак у чашціПаска, М. З.; Карпова, М. Р.; Paska, M. Z.; Karpova, M. R.