Browsing by Subject "Готельно-ресторанна справа"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018-11-20Біохімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризмуПараняк, Наталія; Paraniak, Nataliia
2018-10-04Дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни "Історія України" для студентів першого курсу спеціальностей: 017 Фізична культура і спорт, 014.11 Середня освіта, 073 Менеджмент, 227 Фізична терапія, ерготерапія, 241 Готельно-ресторанна справа, 242 ТуризмТруба, Руслана; Полянський, Олег; Truba, Ruslana; Polianskyi, Oleh
2018-10-05Економіка та фінанси підприємств : навчальна програма для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia
2018-10-05Економіка та фінанси підприємств : тематичний план семінарських занять підготовки бакалаврів за спеціальностію 241 "Готельно-ресторанна справа"Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia
2018-10-05Економіка та фінанси підприємства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia
2018-11-15Залікові вимоги з курсу "Політологія" для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Скочиляс, Любомир; Skochylias, Liubomyr
2018-11-22Лабораторні заняття з біохіміїКафедра біохімії та гігієни
2012Маркетинг готельного і ресторанного господарства : завдання та методичні вказівки до контрольної роботи для студентів заочної та дистанційної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"Іванова, Лілія; Ivanova, Liliia
2018-11-22Основи менеджменту : навчальна програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гуцуляк, Вікторія; Hutsuliak, Viktoriia
2018-11-22Основи менеджменту : тематичний план семінарських занять для бакалаврів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гуцуляк, Вікторія; Hutsuliak, Viktoriia
2018-11-15Політологія : дидактичне забезпечення самостійної роботи бакалаврів 2 курсу факультету педагогічної освіти та 2 курсу факультету післядипломної та заочної освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Кафедра гуманітарних дисциплін
2018-11-15Політологія : методичні вказівки до проведення семінарських занять для бакалаврів 2 курсу факультету педагогічної освіти та 2 курсу факультету післядипломної та заочної освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Кафедра гуманітарних дисциплін
2018-11-15Політологія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризмуШиманова-Стефанишин, Ольга; Скочиляс, Ольга; Shymanova-Stefanyshyn, Olha; Skochylias, Liubomyr
2018-11-12Порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни "Статистика" для бакалаврів спеціальності 242 "Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання-
2018-10-05Порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни “Економіка та фінанси підприємств” бакалаврів за спеціальністю 242 “Готельно-ресторанна справа”Кафедра економіки та менеджменту
2017Програма навчальної дисципліни "Туризмознавство" підготовки "Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Худоба, Володимир; Khudoba, Volodymyr
2018-11-12Статистика : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii
2018-11-12Статистика : тематичний план семінарських занять для бакалаврів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii
2018-11-22Харчова хімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів за напрямом підготовки 241 "Готельно-ресторанна справа " факультету туризмуБорецький, Юрій; Boretskyi, Yurii
2018-10-04Історія України : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа», 073 – «Менеджмент»Труба, Руслана; Truba, Ruslana