Browsing by Subject "Готельно-ресторанна справа"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2018-10-04Дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни "Історія України" для студентів першого курсу спеціальностей: 017 Фізична культура і спорт, 014.11 Середня освіта, 073 Менеджмент, 227 Фізична терапія, ерготерапія, 241 Готельно-ресторанна справа, 242 ТуризмТруба, Руслана; Полянський, Олег; Truba, Ruslana; Polianskyi, Oleh
2018-10-05Економіка та фінанси підприємств : навчальна програма для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia
2018-10-05Економіка та фінанси підприємств : тематичний план семінарських занять підготовки бакалаврів за спеціальностію 241 "Готельно-ресторанна справа"Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia
2018-10-05Економіка та фінанси підприємства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia
2012Маркетинг готельного і ресторанного господарства : завдання та методичні вказівки до контрольної роботи для студентів заочної та дистанційної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"Іванова, Лілія; Ivanova, Liliia
2018-10-05Порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни “Економіка та фінанси підприємств” бакалаврів за спеціальністю 242 “Готельно-ресторанна справа”Кафедра економіки та менеджменту
2017Програма навчальної дисципліни "Туризмознавство" підготовки "Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Худоба, Володимир; Khudoba, Volodymyr
2018-10-04Історія України : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа», 073 – «Менеджмент»Труба, Руслана; Truba, Ruslana
2018-10-04Історія України : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа», 073 – «Менеджмент»Труба, Руслана; Truba, Ruslana