Browsing by Author Paska, Mariia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 66  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-04-29Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredientsPaska, Mariia; Bal-Prylypko, I.; Masliichuk, O.; Lychuk, M.; Паска, Марія
2016Study of acute and chronic toxicity of "injectable mevesel" investigational drugГутий, Б.; Паска, Марія; Левківська, Н; Пеленьо, Р.; Назарук, Н.; Гута, З.; Paska, Mariia; Gutyj, B.; Levkivska, N.; Pelenyo, R.; Nazaruk, N.; Guta, Z.
2017Адаптаційні реакції організму великої рогатої худоби різних напрямів продуктивності залежно від типу вищої нервової діяльності : монографіяПаска, Марія; Paska, Mariia; Карповський, В.; Гуфрій, Д.; Криворучко, Д.
2016Аналіз продуктивності молочних корів за результатами диспансеризаціїЛичук, М.; Слівінська, Л.; Паска, Марія; Paska, Mariia
2017Визначення впливу люпинового борошна і дивосилу на перебіг процесів обміну в організміПаска, Марія; Драчук, У.; Маслійчук, О.; Вовк, В.; Paska, Mariia
2017Визначення токсичності люпинового борошна і дивосилу та функціональних котлет з їх вмістомПаска, Марія; Маслійчук, О.; Paska, Mariia
2015Використання інноваційного обладнання Fryma Koruma Maxxd у виробництві майонезуПаска, Марія; Жук, О.; Paska, Mariia
2018Виробництво м’ясних сиров’ялених снеків: перспективи та конкурентоспроможністьБаль-Прилипко, Л.; Леонова, Б.; Старкова, Е.; Паска, Марія; Paska, Mariia
2020-04-09Виробнича практика : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Виробнича практика : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2016Вміст вітамінів у червоному м'ясі, отриманому від тварин великої та дрібної рогатої худобиБасараб, І.; Паска, Марія; Ромашко, І.; Paska, Mariia
2017Вплив поверхнево-активних речовин на інтенсифікацію естрагування при зміні гідродинамічних показників технології органопрепаратівПаска, Марія; Драчук, У.; Галух, Б.; Басараб, І.; Paska, Mariia
2014Динамика этиологических показателей телят полесской мясной породы в онтогенезеПаска, Марія; Paska, Mariia
2016Дослідження ліполітичних процесів у продуктах функціонального призначення, виготовлених з сировини Карпатського регіонуГалух, Б.; Паска, Марія; Paska, Mariia
2017Дослідження токсичних елементів та радіонуклідів у напівкопчених ковбасах, виготовлених з використанням сочевиці, чебрецю та ялівцюПаска, Марія; Сімонова, І.; Галух, Б.; Басараб, І.; Маслійчук, О.; Paska, Mariia
2020-02-10Кейтеринг : конспект лекцій підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11Кейтеринг : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11Кейтеринг : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-04Кейтеринг : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчанняПаска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-28Кейтеринг : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу