Browsing by Author Markovych, I. I.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-11-30Аналіз імпортованого в Україну м'яса птиці механічного обвалюванняПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-12-14Використання борошна сочевиці при виробництві ковбасних виробів та технологія його отриманняПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-12-14Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбасМаркович, І. І.; Паска, М. З.; Markovych, I. I.; Paska, M. Z.
2020-12-14Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевичіПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-11-30Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаваннямПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-11-30Дослідження фізико-хімічних показників напівкопчених ковбас вироблених при використанні сочевиціПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-11-30Можливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкамПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-11-30Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослинПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.; Martyniuk, I. O.
2020-11-30Структурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовинПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.