Browsing by Author Korkuna, Oryslava

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 52  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Current development trends of raw-smoked sausages in the context of gastronomic tourismPaska, Maria; Korkuna, Oryslava; Kyluk, Oksana; Паска, Марія; Коркуна, Орислава; Кулик, Оксана
2020Perspective development of authentic products for restaurant business in gastronomic tourismPaska, Maria; Korkuna, Oryslava; Kyluk, Oksana; Паска, Марія; Коркуна, Орислава; Кулик, Оксана
2020-12-23Spatial aspects of modernization of regional tourist systemsHolod, Andrii; Shevchuk, Andriy; Korkuna, Oryslava; Kniazieva, Tetiana; Shevchenko, Anna; Голод, Андрій; Шевчук, Андрій; Коркуна, Орислава; Князєва, Тетяна; Шевченко, Анна
2020-04-23Вплив реклами в соціальних мережах на розвиток готельно-ресторанного бізнесу в УкраїніКоркуна, Орислава; Калитин, Роксолана; Korkuna, Oryslava; Kalytyn, Roksolana
2019; 2019Кластерна модель розвитку індустрії гостинності регіону = Сluster model of the hospiitality industry development in a regionГолод, Андрій; Іжевська, Орися; Коркуна, Орислава; Holod, Andrii; Izhevska, Orysia; Korkuna, Oryslava
2020-04-23Медична реформа як чинник контролю використання бюджетних коштів УкраїниГрафський, Володимир; Коркуна, Орислава; Hrafskyi, Volodymyr; Korkuna, Oryslava
2020-03-06Організація готельного господарства : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів 2 та 3 курсів ФТ та ФПЗОКоркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019Організація готельного господарства : навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчанняКоркуна, Орислава; Холявка, Володимир; Демічковський, Андрій; Боратинський, Олег; Кулик, Оксана; Піхур, Оля; Korkuna, Oryslava; Kholiavka, Volodymyr; Demichkovskyi, Andrii; Boratynskyi, Oleh; Kulyk, Oksana; Pikhur, Olia
2020-03-06Організація готельного господарства : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Організація готельного господарства» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 2 та 3 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-16Організація готельного господарства : плани семінарських занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-06Організація готельного господарства : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчанняКоркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-06Організація готельного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-06Організація готельного господарства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-03Організація готельного господарства : силабус курсу галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Організація готельного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-03Основи підприємницької діяльності : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» денної та заочної форми навчанняКоркуна, Іван; Коркуна, Орислава; Бордун, О.; Цильник, О.; Korkuna, Ivan; Korkuna, Oryslava; Кафедра економіки та менеджменту
2019-02-11Основи підприємницької діяльності : методичні рекомендації забезпечення самостійної роботи студентів напряму спеціальності :6.030601 «Менеджмент»Коркуна, Орислава; Цильник, О.; Коркуна, Іван; Korkuna, Oryslava; Korkuna, Ivan; Кафедра економіки та менеджменту; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-04-23Проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в УкраїніМузика, Юліана; Коркуна, Орислава; Muzyka, Yuliana; Korkuna, Oryslava
2020Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначенняПаска, Марія; Коркуна, Орислава; Кулик, Оксана; Paska, Mariia; Korkuna, Oryslava; Kulyk, Oksana
2020-04-23Сучасні напрями проектування закладів готельно-ресторанного господарстваКоркуна, Орислава; Янісів, Юлія; Korkuna, Oryslava; Yanisiv, Yuliia