Browsing by Author Holod, A. P.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 27  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-02-15Методичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчанняПаска, М. З.; Голод, А. П.; Гузар, У. Є.; Графська, О. І.; Іжевська, О. П.; Paska, M. Z.; Holod, A. P.; Huzar, U. Ye.; Hrafska, O. I.; Izhevska, O. P.
2021-03-05Організація туристичних подорожей : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки бакалаврів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальність 073 МенеджментГолод, А. П.; Кучер, П. В.; Holod, A. P.; Kucher, P. V.; Кафедра туризму
2021-02-26Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, спеціальність 073 «Менеджмент», перший (бакалаврський) рівень вищої освітиГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-25Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальності 073 МенеджментГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-25Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки бакалаврів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальність 073 МенеджментГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-16Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність: 073 МенеджментГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-02-16Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-09-16Проблеми формування іміджу підприємств індустрії гостинності в умовах пандеміїГузар, У. Є.; Голод, А. П.; Паска, М. З.; Феленчак, Ю. Б.; Стахів, І. М.; Huzar, U. Ye.; Holod, A. P.; Paska, M. Z.; Felenchak, Yu. B.; Stakhiv, I. M.
2021-06-17Регіональні туристичні системи України : потенціал розвитку в кризових умовахГолод, А. П.; Феленчак, Ю. Б.; Перегіняк, Т. І.; Holod, A. P.; Felenchak, Yu. B.; Perehiniak, T. I.
2021-02-01Сервісологія : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни «Сервісологія», другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-01Сервісологія : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», другого (магістерського) рівня вищої освітиГолод, А. П.; Беля, І. Я.; Holod, A. P.; Belia, I. Ya.; Кафедра туризму
2021-02-22Сервісологія : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», рівень вищої освіти «магістр» (для студентів 5 курсу, факультету туризму)Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-03-01Сервісологія : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сервісологія : програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальності 073 МенеджментГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-02-22Сервісологія : програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальності 241 Готельно-ресторанна справаГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-02-22Сервісологія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальність 073 МенеджментГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-02-22Сервісологія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-02-22Сервісологія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 242 ТуризмГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-02-16Сервісологія : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність: 073 МенеджментГолод, А. П.; Беля, І. Я.; Holod, A. P.; Belia, I. Ya.; Кафедра туризму; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-16Сервісологія : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаГолод, А. П.; Беля, І. Я.; Holod, A. P.; Belia, I. Ya.; Кафедра туризму; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу