Browsing by Author Паска, М. З.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 251  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-11-15Increasing the nutritional value of pasta by using leguminous cropsBeraliyeva, E.; Kozykan, S.; Paska, M.; Pavlenchyk, N.; Бералієва, Е. Б.; Козикан, С.; Паска, М. З.; Павленчик, Н. Ф.
2021-01-13Standardization, metrology, certification and quality management : мanualBal'-Prylypko, L. V.; Slobodianiuk, N. M.; Polishchuk, G. Ye.; Paska, M. Z.; Burak, V. Ye.; Баль-Прилипко, Л. В.; Слободянюк, Н. М.; Поліщук, Г. Є.; Паска, М. З.; Бурак, В. Є.
2021-11-15Аnalysis of the chemical compositionof pasta by using leguminous cropsBeraliyeva, E. B.; Kozykan, S.; Paska, M. Z.; Pavlenchyk, N. F.; Бералієва, Є. Б.; Козикан, С.; Паска, М. З.; Павленчик, Н. Ф.
2020-11-30Активність супероксиддисмутази та глутатіонпероксидази крові бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської м'ясної породиПаска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-10-27Активність трансаміназ за мікроелементної корекції раціону відгодівельних бугайцівКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-11-30Активність ферментних систем та вміст глікогену у м'ясі з ознаками PSE та DFDПаска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-11-02Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2021-04-21Аналіз діяльності окремих кав'ярень на ресторанному ринку ЛьвоваПаска, М. З.; Карпова, М.; Paska, M. Z.; Karpova, M.
2020-11-30Аналіз імпортованого в Україну м'яса птиці механічного обвалюванняПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-11-30Антиоксидантний статус бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської м'ясної породиПаска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-10-29Бактеріальні стартові культури у технології сирокопчених ковбасКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-11-23Білковий статус сироватки крові молодняку волинської м'ясної породи великої рогатої худобиПаска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-10-28Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинамиЖилюк, О.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Zhyliuk, O.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-11-30Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинамиПаска, М. З.; Ромашко, І. С.; Paska, M. Z.; Romashko, I. S.
2020-11-24Білкові фракції сироватки крові бугайців волинської м'ясної породи різних типів вищої нервої діяльностіПаска, М. З.; Гуфрій, Д. Ф.; Paska, M. Z.; Hufrii, D. F.
2020-10-25Біохімічні показники крові бугайців волинської м'ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльностіПаска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-10-28Виготовлення сирокопчених ковбас у домашніх умовахЮзьків, М. Ю.; Паска, М. З.; Yuzkiv, M. Yu.; Paska, M. Z.
2020-11-23Визначення вмісту пігментів у яловичини з відхиленим розвитком автолітичних процесівМарчук, А. І.; Паска, М. З.; Марчук, А. І.; Паска, М. З.
2020-12-14Використання борошна сочевиці при виробництві ковбасних виробів та технологія його отриманняПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-11-30Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробівМартинюк, І. О.; Паска, М. З.; Matyniuk, I. O.; Paska, M. Z.