Browsing by Author Паска, М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 39  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-14Expediency of creation of technology of production of meat products of long term of storage of the combined structureCherednichenko, О.; Bal-Prylypko, L.; Paska, M.; Nikolaenko, M.; Чередніченко, О.; Баль-Прилипко, Л.; Паска, М.; Ніколаєнко, М.
2021-11-15Free and conjugated phenolik compounds in blood of high-yielding cows suffering from ketosisLychuk, M.; Slivinska, I.; Paska, M.; Sakhmiuk, V.; Fedorovych, V.; Zinko, H.; Личук, М.; Слівінська, І.; Паска, М.; Сахмюк, В.; Федорович, В.; Зінко, Г.
2021-02-23Increasing the efficiency heat and mass exchange in an improved rotary film evaporator for concentration of fruit-andberry pureeZahorulko, A .; Zagorulko, A .; Yancheva, M .; Ponomarenko, N .; Tesliuk, H .; Silchenko, E .; Paska, M.; Dudnyk, S.; Загорулко, А.; Загорулко, А.; Янчева, М.; Пономаренко, Н.; Теслюк, Г.; Сільченко, Е.; Паска, М.; Дудник, С.
2020-12-23Incresing the efficiency of heat and mass exchange in an improved rotary film evaporator for concentration of fruit-andberry purreZahorulko, A.; Zagorulko, A.; Yancheva, M.; Ponomarenko, N.; Tesliuk, H.; Silchenko, E.; Paska, M.; Dudnyk, S.; Загорулько, А.; Загорулько, А.; Янчева, М.; Пономаренко, Н.; Теслюк, Х.; Сільченко, Є.; Паска, М.; Дудник, С.
2020-09-04MicrostructuralI analysis of forcemeats of readyto-cook chopped meat with functional ingredientsПаска, М.; Баль-Прилипко, Л.; Маслійчук, О.; Личук, М.; Paska, M.; Bal-Prylypko, L.; Masliichuk, O.; Lychuk, M.
2021-01-04Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку ЛьвоваРадзімовська, О.; Паска, М.; Холявка, В.; Radzimovska, O.; Paska, M.; Kholiavka, V.
2021-02-18Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку ЛьвоваРадзімовська, О.; Паска, М.; Холявка, В.; Radzimovska, O.; Paska, M.; Kholiavka, V.
2020-12-14Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицеюМартинюк, І.; Паска, М.; Martyniuk, I.; Paska, M.
2021-02-18Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19Баль-Прилипко, Л.; Швець, О.; Паска, М.; Bal-Prylypko, L.; Shvets, O.; Paska, M.
2021-01-04Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID‑19Баль-Прилипко, Л.; Швець, О.; Паска, М.; Bal-Prylypko, L.; Shvets, O.; Paska, M.
2020-09-04Дослідження гострої та хронічної токсичності екпериментального препарату "Мевесел-ін'єкційний"Гутий, Б.; Паска, М.; Левківська, Н.; Пеленьо, Р.; Назарук, Н.; Гута, З.; Gutyj, B.; Paska, M.; Levkivska, N.; Pelenyo, R.; Nazaruk, N.; Guta, Z.
2019-11-04Загальні методи інтенсифікації технологічних процесівОщипок, І.; Oshchypok, I.; Стоцько, З.; Stotsko, Z.; Паска, М.; Paska, M.
2021-02-18Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зернаКарпова, М.; Паска, М.; Karpova, M.; Paska, M.
2021-01-04Капінг як спосіб органолептичної оцінки обсмаженого кавового зернаКарпова, М.; Паска, М.; Karpova, M.; Paska, M.
2019-11-07Методи контролю харчових виробництвПаска, М.; Paska, M.; Галух, Б.; Halukh, B.; Мартинюк, І.; Martyniyk, I.; Басараб, І.; Basarab, I.
2016Морфологічний склад периферійної крові молодняку великої рогатої худоби в онтогенезіПаска, М.; Сташевська, Н.; Личук, М.; Paska, Mariia
2019-09-12Організація ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, М.; Іжевська, Орися; Paska, M.; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-11-05Основи промислового будівництва і санітарної технікиПаска, М.; Paska, M.; Галух, Б.; Halukh, B.; Басараб, І.; Basarab, I.; Драчук, У.; Drachuk, U.; Ромашко, І.; Romashko, I.
2021-01-04Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складуБаль-Прилипко, Л.; Паска, М.; Дерев'янко, Л.; Назаренко, М.; Bal-Prylypko, L.; Paska, M.; Derevianko, L.; Nazarenko, M.
2021-02-18Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складуБаль-Прилипко, Л.; Паска, М.; Дерев'янко, Л.; Назаренко, Н.; Bal-Prylypko, L.; Paska, M.; Derevianko, L.; Nazarenko, M.