Browsing by Author Паска, Марія

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 60  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Determination of toxicity of chopped meat-based semi-products in vivoPaska, Maria; Drachuk, Ulyana; Masliichuk, Olga; Vovk, Volodymyr; Паска, Марія
2016Elaboration of production technology of semi-smoced sausages using lentil flour, thyme and juniperMarkovych, Iryna; Paska, Maria; Basarab, Iryna; Паска, Марія
2017Microstructural studies of improved meat chopped semi-finished productsPaska, Maria; Masliichuk, O.; Паска, Марія
2016Study of acute and chronic toxicity of "injectable mevesel" investigational drugГутий, Б.; Паска, Марія; Левківська, Н; Пеленьо, Р.; Назарук, Н.; Гута, З.; Paska, Mariia; Gutyj, B.; Levkivska, N.; Pelenyo, R.; Nazaruk, N.; Guta, Z.
2017Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi-smoked sausages using the method of atomic-absorption spectrometry with atomization in flameПаска, Марія; Paska, Maria; Simonova, Iryna; Galuch, Bogdan; Basarab, Iryna; Masliichuk, Olga
2016Аналіз продуктивності молочних корів за результатами диспансеризаціїЛичук, М.; Слівінська, Л.; Паска, Марія; Paska, Mariia
2017Визначення впливу люпинового борошна і дивосилу на перебіг процесів обміну в організміПаска, Марія; Драчук, У.; Маслійчук, О.; Вовк, В.; Paska, Mariia
2017Визначення токсичності люпинового борошна і дивосилу та функціональних котлет з їх вмістомПаска, Марія; Маслійчук, О.; Paska, Mariia
2015Використання інноваційного обладнання Fryma Koruma Maxxd у виробництві майонезуПаска, Марія; Жук, О.; Paska, Mariia
2018Виробництво м’ясних сиров’ялених снеків: перспективи та конкурентоспроможністьБаль-Прилипко, Л.; Леонова, Б.; Старкова, Е.; Паска, Марія; Paska, Mariia
2020-04-09Виробнича практика : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2016Вміст вітамінів у червоному м'ясі, отриманому від тварин великої та дрібної рогатої худобиБасараб, І.; Паска, Марія; Ромашко, І.; Paska, Mariia
2019Вплив кормової добавки "Нормотел тм" на активність цитолітичних та холестатичних ензимів за кетозу молочних корівЛичук, М.; Слівінська, Л.; Паска, Марія; Березовський, А.
2017Вплив поверхнево-активних речовин на інтенсифікацію естрагування при зміні гідродинамічних показників технології органопрепаратівПаска, Марія; Драчук, У.; Галух, Б.; Басараб, І.; Paska, Mariia
2014Динамика этиологических показателей телят полесской мясной породы в онтогенезеПаска, Марія; Paska, Mariia
2016Дослідження ліполітичних процесів у продуктах функціонального призначення, виготовлених з сировини Карпатського регіонуГалух, Б.; Паска, Марія; Paska, Mariia
2017Дослідження токсичних елементів та радіонуклідів у напівкопчених ковбасах, виготовлених з використанням сочевиці, чебрецю та ялівцюПаска, Марія; Сімонова, І.; Галух, Б.; Басараб, І.; Маслійчук, О.; Paska, Mariia
2020-02-10Кейтеринг : конспект лекцій підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11Кейтеринг : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11Кейтеринг : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу